Verdens bedste glutenfri og mælkefri rugbrød

Læs mere...

4 Responses

  1. Brita Hoff Samuelsson siger:

    Hva er hørfrø? Kan jeg erstatte rismel med et annet mel f.eks. jyttemel eller bokhvete?

    • Hverdagenesalmindeligheder siger:

      Hej Britta. Hørfrø er små brune/gule frø, du kan bare erstatte dem med solsikke og græskar hvis du ikke har dem. Rismel kan erstattes med alle andre glutenfri sorter som boghvede, majsmel, havregryn, Havremel, Sorghum, teff, hirse, osv pas på med for meget boghvede, det har en kraftig smag

  2. Susanne siger:

    Hej
    Måske I kan hjælpe med opskrift på kernefrit glutenfri rugbrød, vi savner rugbrød men med div tarmsygdomme tåles div frø, korn og kerner ikke 🍀Susanne

  1. 6. maj 2018

    […] Gluten – Gluten er et protein i rug,hvede og byg som giver brød en elastik. Få opskriften på et lækkert glutenfrit og mælkefrit rugbrød. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *