Salt mandler smager fantastisk og nemt at lave.
Der er gået mandler i den, og i øvrigt er det salt mandler. Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg får mine mandler til at smage så godt, og det er såre simpelt.
Du skal bruge:
1 liter vand
50 gram salt
50 gram sukker, eller sukrin eller kokossukker
300 gram mandler
Jeg plejer at bruge 3 dl kogende vand som opløser saltet, og så tilføjer jeg 7 dl. koldt vand, når saltet er opløst. Herefter tilsætter jeg sødning (Jeg bruger sukrin som ikke påvirker mit blodsukker, kokossukker påvirker en smule, men ikke så meget. Hvis du bruger almindelig sukker, så opløs det sammen med saltet)
Tilsæt mandlerne til den kolde opløsning, lad det stå og trække en time.
Dræn vandet af, læg på bageplade med papir og sæt i ovnen på 120 grader varmluft. Ca 33 min.
Du kan snildt lave to portioner, men gør det i to skåle for at sikre optimal smag. Du kan sagtens putte begge portioner i ovnen samtidig, men på to plader.
Du kan bruge dem som almindelig snack, men brug dem også som drys over maden.
Rigtig god fornøjelse. De smager fantastisk!