Miniferie i Polen og besøg shoppingbyen Stettin

Læs mere...

7 Responses

 1. Fisk siger:

  Har dere vært på Helhalvøya? Dette er bare et sjarmerende sted som dere skal bli forelsket i. Noe som skapet for folk som verdsetter kontakt med naturen. Verano Residence-leiligheter er under bygging, det er verdt å være oppmerksom på…

 2. Meli siger:

  For meg er det viktigste mitt eget sted å bo. Jeg har lenge drømt om en luksusleilighet, men her kunne jeg ikke ha råd til det, så jeg bestemte meg for å velge en leilighet i Gdansk på Grano Residence. Det er en sikker og perfekt investering i fremtiden.

 3. Lykke siger:

  Er der nogen, der er stødt på loppemarkeder?

 4. Peter siger:

  Stettin er bra men Warszawa er skikkelig mye mer interessant! Den har unik arkitektur som blander nytt og gammel og nattlivet som setter Warszawa som Europas ny festkapital. Jeg anbefaler å sjekke f.eks New Orleand Club, den er min favoritt.

 5. Miike siger:

  Jeg elsker å danse og i New Orleans i Warszawa danset jeg 5 timer! For en vanvittig fest!

 1. 11. september 2017

  […] du vil vide mere om det at leve glutenfrit og laktosefrit i Polen, så hop over til artiklen om ferie i Stettin. Måske du kunne blive inspireret til et stop i Stettin på vejen tilbage mod […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *