Forskellen på HUSK og fiberHusk, og hvad bruger man det til?

Læs mere...

11 Responses

  1. Norman tager fiberhusk(den grønne) opløst i vand, for fordøjelsen, virker den gule så bedre?

    • Hverdagenesalmindeligheder siger:

      Du kan bruge begge dele til fordøjelsen, du skal blot bruge halvt så meget af den gule i forhold til den grønne. Og der er umiddelbart ikke nogen forskel på selve indholdet, andet end at den gule er knust, altså i mere pulver form end den grønne.

      Ved bagning har det stor betydning på forskellen.her er den gule at foretrække.

  2. Vivia Waag Viderø siger:

    Eg der nogle andre opskrifer, der inkluderes alle almindelige procukter?

  3. Signe Yarbrough-Jensen siger:

    Jeg har fundet en opskrift på grønkålsmuffins og i den skal man bruge 200g hvedemel. Kan man bruge fiberHusk i stedet for?

    • Hverdagenesalmindeligheder siger:

      Nej desværre kan man ikke bare erstatte hvedemel med husk, det skal også glutenfrit mel med i, og det kender jeg ikke lige forhold. Desværre 🙁

  4. Susie Paulsen siger:

    FiberHusk er 3 i 1. Dvs. mælkesyrebakterier, insulin og frøskaller. I den grønne er der ikke insulin og mælkesyre, så de to produkter er ikke ens. Hvad gør insulinen godt for. Vil insulinen påvirke blodsukkeret ? Diabetiker eller ikke diabetiker?

  5. Emma Beckneir siger:

    Er det kun i gærdej Fiber HUSK virker så brødet bliver luftigt ?

    • Hverdagenesalmindeligheder siger:

      Hej Emma.
      Fiberhusk virker også med surdej og med bagepulver. Det vigtigste er at du virkelig rører fiberhusk og vand rigtig godt sammen, gerne på fuld power 15 min, så får du rigtig luftig dej.

  1. 15. februar 2018

    […] 2 spsk fiber HUSK (Læs her om forskellen på HUSK og fiberHusk) […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *