Forskellen på HUSK og fiberHusk, og hvad bruger man det til?

Læs mere...

9 Responses

  1. Norman tager fiberhusk(den grønne) opløst i vand, for fordøjelsen, virker den gule så bedre?

    • Hverdagenesalmindeligheder siger:

      Du kan bruge begge dele til fordøjelsen, du skal blot bruge halvt så meget af den gule i forhold til den grønne. Og der er umiddelbart ikke nogen forskel på selve indholdet, andet end at den gule er knust, altså i mere pulver form end den grønne.

      Ved bagning har det stor betydning på forskellen.her er den gule at foretrække.

  2. Vivia Waag Viderø siger:

    Eg der nogle andre opskrifer, der inkluderes alle almindelige procukter?

  3. Signe Yarbrough-Jensen siger:

    Jeg har fundet en opskrift på grønkålsmuffins og i den skal man bruge 200g hvedemel. Kan man bruge fiberHusk i stedet for?

    • Hverdagenesalmindeligheder siger:

      Nej desværre kan man ikke bare erstatte hvedemel med husk, det skal også glutenfrit mel med i, og det kender jeg ikke lige forhold. Desværre 🙁

  4. Susie Paulsen siger:

    FiberHusk er 3 i 1. Dvs. mælkesyrebakterier, insulin og frøskaller. I den grønne er der ikke insulin og mælkesyre, så de to produkter er ikke ens. Hvad gør insulinen godt for. Vil insulinen påvirke blodsukkeret ? Diabetiker eller ikke diabetiker?

  1. 15. februar 2018

    […] 2 spsk fiber HUSK (Læs her om forskellen på HUSK og fiberHusk) […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *