Så er det flåt sæson- Få gode råd her

Læs mere...

2 Responses

  1. Jimmi siger:

    Hej her i går oppe ved min vindueskarm hvor der står planter i,fik jeg øje på flåt eller var det en tæge den snorede nærmest rundt inden jeg fik den mast med en genstand. Men mit problem og spørgsmål går ud på hvad bør jeg gøre fordi har en sofa stående lige ved siden af vindueskarmen,hvor jeg ligger og slapper af hverdag for at få et lille hvil tænker på bør jeg gå til lægen og få medicin hvis nu der skulle være en flåt eller tæge? . Går og spekulere på oven i hovedet og er bekymret da jeg jo har læst hvad der kan ske hvis man bliver angrebet af de små bæster ps! Har også været inde at se masser af billeder af dem og syntes helt bestemt at det lille dyr jeg maste da jeg endelig fik den mast den havde massere af små bitte bitte ben og hoppede rundt og snorerede rundt. Er næsten 110% sikker på det var en af dem tæge eller flåt,synes i at jeg burde gå til lægen og få medicin mod sygdomme og smitte af borrelia ? Mvh! Jimmi

  2. Brian siger:

    Du skal da ikke gå til læge med mindre du er blevet bidt/angrebet af de bæster 🙂

    Mvh.

    Brian M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *