Hjemmebagte boller, glutenfri, mælkefri og laktosefri

Læs mere...

7 Responses

  1. Sarah siger:

    675g vand, hvordan skal det forståes? Altså 6,75 dl eller hvordan? Desværre blev mit resultatet totalt klasket og brændt 😔…

    • Hverdagenesalmindeligheder siger:

      Æv det var ærgerligt. Det er vigtigt at man bruger de korrekte mål, især med gær.

      Hvis det hæver for hurtigt falder det sammen. Og hvis ovnen ikke er varm nok, falder det også sammen..og helst på en bagesten.

      Ang vand vejer du blot vand af i gram. Så er du sikker på at du har det helt nøjagtigt.

      God fornøjelse og håber det lykkes

  2. Tove siger:

    Hvorfor skal der flere GRAM grøn Husk i end den gule ??
    Gram er vel gram.
    Vildt lækre boller, men ved ikke om jeg bruger formeget eller for lidt Husk.

    • Hverdagenesalmindeligheder siger:

      Du har ret, det skal der heller ikke. Det er en fejl. Gram er ens uanset om det er grøn eller gul. Det er kun hvis det er massefylde, altså skeer eller dl at man skal bruge dobbelt så meget grøn som gul. Håber det lykkes at prøve igen.

  3. Elin siger:

    Hej
    Kan man bruge kartoffelmel i stedet for majsmel ?

  1. 15. februar 2018

    […] Mangler du en rigtig god opskrift på glutenfri og mælkefri boller, så klik herover. […]

  2. 6. maj 2018

    […] Hvede findes også i glutenfri produkter, kaldet hvedestivelse, så derfor er det bedst at spise hjemmebagt brød uden hvede i de 4 […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *